Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Arta de a gândi. Seminar la Brașov

Data: February 1, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Arta de a gândi - afiș Brașov 21 feb 2017

 

Dacă James Bond era astrolog și ar fi fost întrebat cu ce se ocupă, răspunsul lui ar fi fost:

-       Astrologie. Psiho-astrologie.

 

Vă invităm la o seară – atelier care oferă un pachet de interpretări practice și exerciții pentru acasă (și pentru viață), plecând de la împărțirea gândirii şi vieţii în 10 niveluri funcționale, printr-o legătură firească, funcțională, cu: Soarele, Luna şi celelalte corpuri cereşti.

 

“Arta de a gândi” reprezintă o invitație la a privi mintea umană dintr-o perspectivă astrologică, plecând de la cele 10 corpuri cerești cu care operează cea mai veche știință din lume.

 

Ne-am obișnuit să judecăm astrologia printr-o perspectivă deterministă: planetele ne influențează și punct. Poate că Soarele reprezintă și altceva decât “eu sunt Gemeni și vorbesc mult”; psiho-astrologia îmi spune Soarele că este o reprezentare simbolică a nevoii mele de a ieși în evidență, de a arăta că sunt unic, a dorinței mele de a reuși și a avea succes. Și că, dacă la nașterea mea Soarele se afla în zodia gemenilor, eu pot să fac ceva cu chestia asta.

 

Vom vorbi despre ce înseamnă Luna, Soarele, Jupiter (și celelalte planete) din perspectiva practică a legăturii lor cu mintea umană. Vom pleca acasă cu o imagine mult mai clară asupra minții noastre, a palierelor nevoilor noastre, ca un punct de plecare în înțelegerea și dezvoltarea personală. Vom înțelege că planetele și harta natală nu sunt un “dat” ci o cale simplă, clară și eficientă în dezvoltarea umană.

 

Atelierul este un punct de plecare pentru o gândire practică și eficientă, din perspectivă evolutivă.

 

 

Logistic:

Atelierul se va desfășura la Brașov, la data de 21.02.2017, urmand a se comunica ulterior locatia

Durata atelierului: cca 3h, incepand cu ora 18:00

Costul participării:

- 100 Lei pentru inscriere anticipata si plata in avans in contul organizatorului (se va comunica ulterior inscrierii in privat)

- 150 Lei la data evenimentului

Înscrierile: coliba@vrajitoareaelectrica.ro

elenamilescu@yahoo.com

catalina.ratiu@yahoo.com

 

 

Send Comment