Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Bunele vestiri cele bune

Data: June 13, 2018 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

 

Se întîmplă astăzi, mai spre miez de noapte, magica întâlnire dintre Soare și Lună. Tradiționalul nou început lunar, pe care fiecare îl sărbătorește cum știe: printr-o meditație, o intenție, o dorință sau o veselă (ori tristă) dulce inconștiență. 

Două lucruri mi-au atras atenția în harta energetică a acestui moment și despre acestea voi vorbi mai jos. 

 

Cum fain zicea Joe Dispenza, o intenție înseamnă ”a știi foarte clar ceea ce vrei”. Cu toții ne dorim aceasta (să știm exact ceea ce vrem) chit că o conștientizăm mai mult sau mai puțin. Pentru că, nu-i așa, în viață le-am făcut și le putem face pe toate, dar nu știm în ce ordine și în ce selecție. A acționa în completă claritate este, de cele mai multe ori, dezideratul suprem. 

 

Cum astăzi este o zi a intențiilor, Baba din noi se pune pe treabă și își creează lista și metodele. Luna Nouă este în Gemeni, un sector care vorbește despre comunicare și învățare. Circuitele electronice de pe cer, îmi semnalează faptul că trebuie să fim foarte foarte foarte atenți la semne, idei și inspirații. Iar aceste semne vin din comunicarea cu ceilalți. Din deschiderea unei cărți ”absolut întâmplător”, dintr-un link trimis de cineva ”aiurea” sau o idee venită ”din neant”. Este foarte posibil ca în dialogul cu un coleg, partener, cunoscut, persoana din fața dumitale să îți spună un adevăr esențial despre ceea ce ar fi bine să faci și cum să acționezi. Atenție mărită, deci. 

Un aspect care funcționează între lunile mai – septembrie este energia care se formează, cum mai ziceam, între Marte, Uranus și Nodul Sud, mai precis între acțiune, eliberare și trecut. Un lucru excelent la această Lună Nouă este nu numai intenția ci și acțiunea de a face lucrurile altfel, de a ne elibera de un mod obosit și nefolositor de a acționa. O intenție clară de tipul: ”ce vreau eu de fapt și cum obișnuiesc să acționez ca să îl obțin”. Dacă suntem foarte atenți, vom observa că lucrurile din jurul nostru nu mai funcționează la fel atunci când acționăm într-o manieră veche și depășită. Nu vă mirați, e firesc: ceva se schimbă, ceva se mișcă, ceva esențial se îndepărtează de un trecut, poate, bolnav de inacțiune. Sau de acțiuni proaste. 

 

Nodul Sud este ca un portal energetic către trecut: este posibil să apară persoane, stări, acțiuni care apar pentru a ne ruga să își ia rămas bun de la noi, să fie eliberate. Relațiile, deci, suportă și ele o eliberare binefăcătoare; rupturile sunt la ordinea zilei, bruște și neînfricate. Cu cât ne rupem mai rapid de obiceiuri vechi și nebinefăcătoare, de obiecte, lucruri, stări și persoane care put a stătut și plictiseală, cu atât mai repede vin alea bune. Ideile, în primul rând. Căci de la idee și gând pleacă totul. Apoi vine comportamentul.

 

Încercați: faceți o listă cu ideile noi pe care le aveți acum sau le aflați astăzi și apoi vedeți cum gândiți să lucrați ca să le obțineți. Apoi acționați, cu mult curaj. 

 

Este o Lună Nouă frumoasă, plină de idei și de îndemn la acțiune și eliberare. Așadar: curaj, inspirație, apucătedetine, scrie, lucrează, eliberează-te. 

 

Am ursit!

 

***

Luna Nouă din Gemeni, 13 iunie 2018, 22:44

O producție VrăjitoareaElectrică2018

 

Tags:

Send Comment