Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Common People

Data: July 10, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

american-dream-post-war-abundance-swscan00536-copy

Un prieten venit azi de la un interviu din Pipera & Corp mi-a spus că una din întrebări a fost “de ce ai nasturii de la mânecile (cămășii) descheiați?”. Noroc că omul e un tip cu viziune și știe ce vrea, așa că nu le-a pus masa-n cap. E un om pe a cărui viață scrie “transformare continuă” și care nu se ascunde în spatele unor hârtii sau a unei tone de e-mail-uri. Un tip care-mi spune mereu “nu cred că toți oamenii-și vor găsi Vocația sau Chemarea, dar este absolut necesar să încerce să o facă”. Viziune, deh…

Este minunat să trăiești în cap cu TheAmericanDream: casă, familie, porc, câine, mireasă, facultate, manager, pensie. Câteva miliarde de oameni urmăresc asta cu limba scoasă și se cred autentici. Este ca și cum ai crede că dacă vrei să te-mperechezi și să faci doi copii makes you very special. Nu, pisi, e-n ADN-ul tău și al altor câtorva milioane de specii mari și mici de pe Terra. Nothing special.

Am aflat, ieri, că există pălinkă de cireșe amare. Și de caise. Cică se fac greu, cu trudă și cu multe kilograme de fructe curate și adevărate. Cere devotament și pricepere. Nu trebuie să ai un țel antreprenorial a la Steve Jobs pentru a fi autentic: e suficient să te transformi, zi de zi, pentru a face cea mai bună zacuscă din oraș. Fac ceva în care crezi cu toată ființa ta și asta chiar te face special.

Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, dacă ai fi rece sau fierbinte! Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici fierbinte, am să  te scuip din gura Mea“. Luna Plină de ieri mi-a adus aminte de acest citat din Apocalipsa după Ioan, în urma conjuncției cu Pluton, la ora fenomenului. Pluton reprezintă funcția psihică (sau nevoia minții tale) de a fi și a face ceva cu totul special, autentic, fierbinte, cu semnificație. Pluton, deși e la toți, nu e pentru oricine…

 

Am bucuria să lucrez, la cabinet și pe la unele cursuri cu oameni care au apucături ciudate și delicioase. Să te lași de corporație și să te apuci de tenis, la middle age, crezând în forța psihicului mai mult decât în cea a mușchiului, să o iei brusc pe calea unei cunoașteri de nișă, să pleci în jurul lumii pentru a găsi sensul, să ajuți oamenii să nască în stil natural sau să educi pe alții în ideea unei cunoașteri care te face puternic, să îți cunoști puterea reală, aceasta este autenticitate.

Ziceam că a fost (și este: efectele țin 2 săptămâni) o lună plină transformatoare. Întrebarea care vine la pachet este: eu unde sunt? M-apuc odată de mine?
O să-mi spuneți că și “common people” au și ei un stil de viață și nu e nimic de condamnat acolo. Da, dar ei nu citesc chestiile astea. Așa că-s foarte liniștit și-mi duc plutoniada mai departe. Tu ce faci, așa, mai extraordinar?

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,

Send Comment