Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Descriptiv sau motivațional? (Un nou curs de Astrologie Funcțională)

Data: February 15, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

 

Am hotărât, în ședință cu mine, să transform acest curs (cel pe care-l începem, în 7 martie) dintr-un material descriptiv într-un instrument de lucru, de dezvoltare personală. O hartă natală poate fi cel mai eficient aparat de făcut treabă cu tine însuți, cea mai bună schemă posibilă individualizată pentru a crește, a te dezvolta și a trăi o viață împlinită.

Când în harta natală, spre exemplu, îl ai pe Mercur în Taur, poți încerca două abordări diferite. Și fiecare abordare îți va influența decisiv destinul.

Prima abordare: “cum sunt eu?”

Este o abordare din start perdantă. Pentru că dacă te încarci cu fraze de genul “comunicarea mea este lentă, greoaie, inerțială și îmi plac filmele vechi”, ai pierdut: creierul tău va încerca să-și demonstreze sieși că așa este.

A doua abordare: “ce pot fi și care sunt resursele maxime pe care le pot scoate de aici?”. Mercur în Taur este semnificativ prin posibilitatea unei gândiri ordonate, a unei fraze încărcate de frumusețe și romantism, a valorii obținute prin scris sau vorbit. Toate aceste resurse pot fi accesate lejer, prin exerciții și dezvoltare.

 

astrologie-begineri-4ever

*

De asemenea, Comitetul Executiv a mai hotărât următoarele facilități de plată:

1. Cursul (Modulul 1) se poate achita integral până la data de 5 martie 2017, la prețul redus de 700 Lei.

2. Modulul se poate plăti în rate, pe parcursul celor 7 episoade la clasă, în funcție de mușchii financiari ai fiecăruia.

Aștept cu drag înscrierile voastre.

Aleluia, o zi fantastică să aveți,

Vrăjitoarea Electrică

ps: înscrierile, desigur, la coliba@vrajitoareaelectrica.ro

 

Tags: , , ,

Send Comment