Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Dragostea-i un transfer

Data: May 6, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

-       Băi nu mai pot, sunt nebun după tipa aia. Mor de îndrăgostit ce sunt!

-       Te-nțeleg perfect, dar tu nu vezi cu cine umblă?

-       …?!?

-       Păi nu-l vezi pe bolovanul de lângă ea? Tipa e praf…!

 

***

Întâmplarea face ca de curând să predau subiectul “Venus, Marte și relațiile”. În cazul celor două planete, care reprezintă, simbolic, tendința de a proiecta asupra făt-frumosului sau făt-frumoasei de lângă noi anumite calități personale, este foarte adevărat proverbul “spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”.

Dialogul de mai sus este foarte valabil și-n cazul muierilor, nu numai al bărbaților. De foarte multe ori, partenerul nostru, permanent sau temporar, reflectă foarte bine gradul de valorizare personală de care sunt în stare.

Acest tip de dialog l-au purtat și alții cu mine, mi l-am repetat și eu și m-a ajutat foarte mult în situațiile în care cădeam cloșcă după vreo prințesă care, în majoritatea situațiilor, era praf și pulbere. Relații disfuncționale de ani de zile, nefericire cât casa, valorizare nula. Mă uitam la partenerul cu care își purta nefericirile și râdeam: “băi, da’ prost mai sunt”.

 

Dragostea-i un transfer. Zic psihanailiștii, cu cinismul specific disciplinei pe care o studiază. La rece vorbind, pentru o persoană “nelucrată”, în 99% din cazuri partenerul îi reflectă lipsa de stimă de sine, slaba valorizare, pe scurt necunoașterea valorii personale și inexistența unor obiective clare, autentice, în viață.

 

Acesta poate fi doar un început – studierea pattern-urilor Venus / Marte în harta natală și observarea a “cât de mult se potrivește” și “ce proiecții a mai făcut inima mea”. De multe ori, concluziile sunt dureroase, dar eficiente. Uită-te la relațiile prin care ai trecut și observă cât de multe lucruri din tine reflectau ele. Sau, cinic, cât de praf erai pe vremea aia, de fapt…

 

Se spune că, prin retrogradările prin Berbec ale lui Venus și trecerea lui Jupiter prin Balanță, la opoziție cu Uranus, trăim un an al repoziționării în relații. Este adevărat (ca adevăr astrologic) și foarte posibil. Această repoziționare cere o spălare a oglinzii și aruncarea unei priviri foarte pătrunzătoare în ea. În ce ea? În oglinda a ceea ce ești, adică în partenerul pe care îl ai lângă tine și în ceea ce proiectezi asupra lui.

 

E de bine. Să fie cu fericire și relații excelente!

 

Pentru Venus și Marte a ursit,

 

Vrăjitoarea Electrică

 

Tags: , , ,

Send Comment