IO

  • Urmareste si vrajile de pe...

IO

Dacă aș ști cine sunt, l-aș înlocui pe Budha și mi-ar pune poza în toate templele noi care s-ar construi în numele meu și cu banii poporului. Niște tipi în halate colorate, cu bărbi de hipsteri și vocabular de pe vremea Imperiului Otoman ar vorbi în Numele Meu și ar da vina pe mine pentru toate chestiile nașpa care li se întamplă oamenilor. Deci, nu, merci, nu vă spun cine sunt…

În schimb, vă povestesc cu ce mă ocup: mi se spune Jean sau Vrăjitoarea Electrică, sunt inginer, mă ocup cu electricitatea de vreo 20 de ani, am la activ câteva zeci de electrocutări și câteva sute de motoare, stații electrice si generatoare puse în funcțiune.

Printre milioanele de lucruri pe care le studiez, se numără și psihologia (sunt student eminent cu numai două restanțe dar cu multe ore de practică).Cu astrologia mă ocup din 1997, iar statul român m-a recunoscut drept astrolog profesionist, cu țidulă și ștampilă, din 2011.
Plictisit de cadrul tehnic, rigid și determinist al astrologiei clasice, integrez de câțiva ani, în interpretarea hărții natale tehnici ce țin de psihologia cuantică, cibernetică, energetică, tehnici proiective, antrenamentul minții, psihologie socială etc.

 

Toate acestea s-au concretizat în cursul Mașina de Fabricat Zei pe care l-am demarat din 2014.

Predau astrologie funcțională, psihoastrologie cuantică și organizez programe de dezvoltare personala în ședințe individuale la cabinet.

 

Cat 8000 de cuvinte…