Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Just Do It

Data: June 22, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Just Do It!
 
Bună dimineața! Este foarte posibil ca în această perioadă a vieții (și a anului) unii dintre noi să trăim anumite stări și tensiuni interioare radicale, ce pot avea obiect sau pot apărea pur și simplu. Sunt anumite decizii ce simțim că trebuie luate sau anumite stări, emoții ce vrem neapărat a fi depășite. Unii le denumesc “blocaje”, alții, mai deștepți și mai ingineri le numesc protecții sau mecanisme de apărare.
 
Odată cu intrarea Soarelui în Rac, ne pregătim motoarele pentru niște aspecte dinamice pe care astrologii le numesc “crucea cardinală”. Începând cu Luna Nouă din 24 iunie, planeta Marte inițiază o serie de cuadraturi și opoziții (în ordinea numerelor de pe tricou) cu Jupiter, Pluton și, la final, cireașa de pe tort, cu Uranus.
 
Marte simbolizează, la nivel psihic, ceea ce numim Inteligența Kinestezică: motivația, curajul și capacitatea de a acționa, de a lupta pentru a atinge un anumit scop. Sunt, deci, niște funcții active ale minții noastre care în următoarea perioadă sunt puse pe jar și turate la maximum. Mai spuneam eu că niciun motor de pe lumea asta nu pornește dacă nu se creează niște câmpuri electromagnetice antagonice care să-l rotească. La fel, energiile psihice create în această perioadă de mersul hotărât înainte a lui Marte, au darul de a “porni motoarele”. Racul reprezintă zona maximă de confort și siguranță pe care fiecare din noi o cultivă, cu grijă, undeva în fundul grădinii. Este, deci, timpul să ieșim de acolo și să – vorba spaniolului – “do what a man’s gotta do”.
 
Cum și ce? Cu siguranță, în timp ce citiți aceste rânduri, vă vin în cap niște lucruri pe care vă e frică să le faceți. O listă cu ele, care să înceapă cu “îmi doresc tare mult să X, dar mi-e frică de Y” este foarte utilă. După ce o facem, acționăm. Așa, la #futuimăsa, pur și simplu! Imaginați-vă o ședință de partid, de pe vremuri, a la Bumbești-Livezeni, care se încheie cu “Înainte, tovarăși!”. Pentru că știu că fiecare din noi e conștient de ceea ce trebuie să facă, dar ne învârtim în jurul cozii, amânând la nesfârșit acțiunea.
 
Știu că e simplu să dai sfaturi și e greu să acționezi, dar e momentul să ne depășim fricile (alea grele, fundamentale) și alte emoții parazite și să mergem înainte. Nodul Nord își continuă mersul regal prin Leu, făcând tot posibilul să scoată tot ceea ce este mai strălucitor și creativ din noi și să ne pună în mișcare, indiferent de ceea ce zic ceilalți. Întotdeauna vor fi argumente pro și contra; acum e timpul acțiunii.
 
Eu zic că-i de bine. Ceea ce și ursesc,
 
Vrăjitoarea Electrică

Tags: , , , , ,

Send Comment