Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Luna Plină în Capricorn

Data: July 9, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Dis de dimineață, a avut loc astăzi evenimentul cosmic numit “Lună Plină” în Capricorn. Este mijlocul unui ciclul Soare – Lună ce are loc la fiecare 30 de zile și care împlinește, aduce la lumină și reflectă la maxim toate lucrurile, intențiile și acțiunile noastre începute la Luna Nouă din Rac sau la cea din Capricorn, de acum 6 luni (29 decembrie).

Luna se întâmplă să fie pe cer fix lângă planeta Pluton, cea care semnifică distrugerea a tot ceea ce este vechi și permite, în psihismul nostru, eliberarea și crearea noului. Este foarte posibil ca în aceste nopți să avem tot felul de vise și stări ciudate. Este normal: toate fricile și limitările noastre sunt scoase la iveală pentru a putea fi eliminate, transmutate mai ușor.

 

O veche zicală spune că în noi avem întotdeauna doi lupi, unul bun și unul rău. Învinge, spune zicala, cel pe care îl hrănim. Pe principiul “băgați-mă oriunde, dar mai ales în seamă”, planetele care participă foarte activ la această Lună Plină sunt Neptun și Jupiter. Ele semnifică, la nivel psihic, capacitatea noastră de a crede, a idealiza, de a visa, de a ne imagina și de a ne extinde în permanență. Haideți, deci, să hrănim lupul ce bun, ducând atenția noastră la cele mai înalte aspirații ale noastre, la dorința noastră sinceră de dezvoltare și creștere. Căci ce moment mai bun de visare există dacă nu acela când nu mai ai nimic de pierdut?

 

O mantră personală potrivită pentru aceste zile este ”renunț de bună voie la toate fricile, limitările și condiționările nocive”. Atitudine (și mantră) pe care e util să le menținem active în următoarele 14 zile, până la Luna Nouă din Leu.

 

Și, pentru că este Lună “Plină”, eu vă urez și vă ursesc o Viață Plină și îmbelșugată și fie ca visele și aspirațiile noastre să fie hrănite și crescute frumos!

 

Pentru Luna Plină din Capricorn a ursit

 

Vrăjitoarea Electrică

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Send Comment