Mașina de Fab...

  • Urmareste si vrajile de pe...

Mașina de Fabricat Zei

Brief: În termenii tehnici tradiționali este un curs-antrenament de creștere, dezvoltare personală și creare a realității, gândit în 10 + 2 episoade, fiecare “episod” reprezentând un element din psihismul uman, în relație cu un simbol din astrologie.

 

Descriere: “Mașina de Fabricat Zei” este o metodă de lucru, practică, al cărei scop este explorarea psihismului & energeticii ființei umane și de a le pune la treabă.

Fiecare modul reprezintă o activare a unei funcții a minții, a unei nevoi. Apoi facem pasul următor, crearea realității. Pentru că există o legătură între mintea mea, realitatea fizică și mecanismul acesta imens numit sistem solar. Pe care învățăm să-l folosim.

Este o metodă în 10 + 2 pași în care am integrat tehnici și informații ce vin din dezvoltare personală, psihologie, fizică cuantică, astrologie. Folosim meditații active (proiecții/imagerii), tehnici de desen și vizualizare, Tarot și multă dezvoltare personală.

M-am folosit în scrierea acestui curs de experiența mea de 20 de ani în domeniul astrologiei, de cunoașterea psihologică și a energeticii ființei umane și – bine-nțeles – de experiența mea de inginer electro-energetician.

Am extins cadrul Astrologiei Funcționale (ideea de a-ți folosi în mod activ harta energetică), forțându-i limitele către anumite metode de observație și antrenament al minții. I-am zis ”Mașina de Fabricat Zei”, după titlul unei cărți de referință din Psihologia Socială.

Fiecare participant primește harta natală, cu ajutorul căreia va lucra pe parcursul celor 10 niveluri.


Notă: harta natală = poziția planetelor și a ascendentului la momentul nașterii individului

 

Tehnic: Este un curs de creație personală (creare a realității) & dezvoltare personală/energetică cu o durată de 10 + 2 luni, o întâlnire de o zi (cca 5 ore) lunar, în care se va realiza activarea și potențarea, la nivel mental, a fiecărui element semnificativ din harta energetică.

La curs, se lucrează cu toate tipurile de inteligență cunoscute (emoțională – Luna, informațională – Mercur, relațională – Venus etc.) prin similitudine cu planetele din astrologie.

Utilizăm afirmații specifice combinațiilor planetă – zodie și tehnici de meditație (focus, proiecții).

Nivelul de cunoaștere astrologică necesar: zero (tot ce ai nevoie se va preda la curs).

 Nota autorului:

Titlul este inspirat de cartea lui Serge Moscovici, sociolog de origine română, întemeietorul Psihologiei Sociale. Carte care mi-a plăcut foarte mult; din exces de zel și dorința de a-i omagia eforturile, am botezat cursul cu același nume.

Cursul integrează noțiuni și tehnici ce se regăsesc în scrierile unor psihologi sau autori ca Giddens, Gladwell, Goleman, Ariely, Salomee, Dispenza, N. Gheorghiță, Bruce Lipton, Wayne Dyer, tehnici pe care eu le aplic în viața de zi cu zi.

 

masina-zei-4ever

 

 

Costul unui modul: 200 Lei

Durata unui modul: cca 5 h (11:00 – 16:00, o zi din week-end)

Număr total de module: 10 (Lună, Mercur, Venus, Soare, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton) plus modulele superioare (Nodurile Lunare și Sursa)

 

Cat 4000 de cuvinte…


#VREAUSIEU