Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Mind your own way

Data: February 20, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Aveam o stare din aia, de “bat pe cineva” și, simultan, “mi-e somn și mi-e lehamite”. Eram nehotărât, așa că am intrat în filosofii paranormale, de-alea de nu se mai termină. Și o voce mi-a zis “ce-ai, Ioane? ia pune-ți tu o țuică și dansează!” (nu, n-aud voci, tot eu eram). Am luat țoiul, i-am slobozit pe Mâțu Stoian & Enceanu, și – ca la Cernavodă, acum 100 de ani, când mă-nvățau oltenii sârba – am început să țipui prin casă. Mi-a trecut.

Ca-n poveștile de demult, când voinicul nu avea voie să se uite înapoi, sunt situații când trebuie să mergi numai înainte. Chiar închizând ochii. Cănd tot ceea ce a fost e “ducă-se!” și contează doar ceea ce vine. Când e bine să-ți vezi doar de treaba și drumul tău.

Today's Doodle

(sursa foto: https://www.facebook.com/BuddhaDoodles)

 

*

 

De alaltăieri, Soarele a intrat în Pești. Cu Ascendentul momentului în Rac și cu Luna-n Scorpion. E pe simțire, așa, dar și pe viață. Multă viață. Mai pe bucurie și creativitate, băieți!

Știm că Marte face niște aspecte săptămâna aceasta: burtierele colegilor astrologi v-au umplut deja spațiul neuronal cu fraze explozive. Dar este vorba de un mers înainte, nițel mai accelerat de data aceasta. Se taie legături vechi și se merge înainte spre nou.

După această săptămână, lucrurile vor sta altfel; cu totul altfel. Mai ales că o încheiem cu o frumoasă Lună Nouă în Pești: este o închidere prin deschidere. Prin mers accelerat înainte. Se deschid noi căi și noi porți. Iar alea vechi se închid definitiv.

Așa că hai să ne vedem de treabă, să privim cu niște ochelari de cal doar înainte, să căutăm perspective noi. E de bine. Avem de descoperit și dezvoltat lucruri neașteptate din noi. Așa să fie!

Pentru această săptămână a ursit

Vrăjitoarea Electrică

 

Tags: , ,

Send Comment