Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Mission: impossible. Luna Plină din Săgetător, 29 mai 2018

Data: May 28, 2018 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

“Cum e pe la voi?”. Stau de vorba cu un slovac.  ”Prost, merci… Pana si presedintele a zis ca s-a saturat ». E foarte interesant – cu oricine vorbesc de aici, de pe site-ul nuclear, indiferent de tara, imi spune ca situatia e foarte proasta si ca « s-au saturat ». Nimeni  nu mai crede in nimic bun. In cel mai bun caz, se vaita. Cu vietile personale, e cam la fel. Fiecare asteapta sa faca ”alalalt” ceva.

 

In consultatiile one-2-one, cand am o situatie de « bai, nene, e jale », obisnuiesc sa zic : « perfect, acum nu mai ai decat o varianta : sa fii fericit ». Omul, bine-nteles, face moaca de « esti tampit, frate, ce-ti spun eu si ce imi zici tu », insa eu continui : « orice alta posibilitate de a-ti fute viata s-a cam consumat, ti s-a retras dreptul la orice scuza. Acum esti doar liber sa alegi sa-ti fie bine».

 Mission- impossible.001

Maine, pe la cinci si douazeci, avem aspectul de Luna Plina. O serie de opozitii intre corpuri ceresti se formeaza in aceste zile, parti ale psihismului nostru ajung sa se confrunte si infrunte : poate ca unii simt déjà o tensiune, o stare mai inconfortabila. Este normal ; toate lucrurile, in cer si pe pamant, evolueaza dupa o « procedura » foarte stricta, la fel ca pe un santier. Este necesara aceasta stare de tensiune pentru a incepe sa iesim din zona de confort, de paralizie, de blocaj, pentrua a initia procedura de schimbare interioara. Pentru a incepe să ne ne dorim lucruri utile si benefice. Pentru a vedea si intelege cu claritate pe ce drum o apucam.

 

O Luna Plina (si, in general orice opozitie planetara) da nastere fenomenului “oglinda”. In acest context, este amplificat orice aspect relational. Practic, orice se manifesta prin partener, coleg, oponent, « celalalt » este o manifestare a – in principal – nemultumirilor mele interioare. E un semn ca e timpul sa schimb acel aspect la mine. Si este timpul sa ma regandesc la povestea vietii mele. De  cand nu ti-ai mai spus-o ?

 

Pare o misiune imposibila : tot ceea ce este in jur nu-mi arata nicio directie clara . Ce pot sa fac, atunci ? Pai pot sa ma uit in interior si sa vaz ce am pe-acolo : ce vreau eu, cu adevarat, de la mine. Sa-mi (re)visez propria poveste, cum ziceam, iar apoi sa o creez. Sunt motive tehnice foarte clare, din harta Lunii Pline de maine, care ma fac sa scriu aceste lucruri. Viata e un construct ;  un santier care incepe cu un gand, o actiune, un comportament, o fundatie. Lucrurile se pot aranja in interiorul nostru mai intai, apoi in proximitatea noastra si, mai apoi, in intreaga lume.

Ce mai pot sa fac? Sa cer, sa pun o intentie. O intentie este exact ca un querry pe Google Search: caut un raspuns. Daca aceasta cerere este facuta intr-un context energetic (i.e. planetar) special, se cheama ca avem teava la internet, adica foarte multe servere, la nivel de inconstient si supraconstient colectiv, sunt conectate si pot oferi raspunsuri, idei, solutii. Caci la aceasta Luna Plina, fiind vorba de 2 semne mentale, este facilitata cautarea de raspunsuri: Gemenii vin cu informatia iar Sagetatorul arata directia. Suntem atenti la semne, la discutii, la dialoguri, O stire din neant poate valora imens in termeni de cale, destin, clarificare. Caci, da, o alta intentie pe care o putem adresa, este aceea de a se clarifica situatii, directii, cai, la nivel informational. Intuitiv, de asemenea, ne pot veni idei: fantastice, aparent periculoase, geniale, altfel. Le notam si le rumegam.

 

O relatie incepe cu un om: EU. Abia apoi se aduna doi. Totul e posibil, cred eu, daca lucram metodic, tacticos, fiecare cu instrumentele lui. Eu folosesc astrologia, pentru ca imi ofera un « pace », un ritm : e ca o baterie de rock, ce-mi da beat-ul.

Cunoastere exista, instrumente sunt, timp avem. Si e vremea sa incepem. Sa mai credem in povesti, in imposibil, in altceva. Si sa le punem in miscare.

Un gand bun si multa claritate ursesc pentru maine, de Luna Plina din Sagetator.

 

Powered by VrajitoraeaElectrica

 

Tags: ,

Send Comment