Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Mulțumesc pentru șansă

Data: January 31, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

thank-you
M-am gândit, într-o zi: “băi, eu am avut succes în tot ceea ce mi-am propus”. Apoi am completat: “am avut, de fapt, succes în tot ceea ce am crezut”. Și iar m-am gândit: “să mulțumesc pentru șansa de a avea succes sau pentru marea baftă de a crede în ceva?”
 
Răspunsul este: “mulțumesc pentru șansa de a crede”. Restul a venit de la sine. Cu muncă, implicare, perseverență, căderi, singurătate și, apoi, ridicări, lumini de platou, prieteni și susținere.
 
*
 
Marea baftă universală și marele cadou al lui Dumnezeu sunt acelea de a crede în ceva. De a avea un vis și o viziune. Pe acestea din urmă cu toții le avem. Șansa este de a crede în ele. Și această “șansă” eu știu că se lucrează.
 
Cum spuneam, zilele acestea Luna face două aspecte frumoase, cu Neptun (visul) și Venus (șansa) în zodia Peștilor (credința). Sunt zile încărcate emoțional cu șansa de a ne gândi și a crede în visul nostru. Restul (oportunitățile, drumul, creația, munca), acum, nu contează: vor veni după aceea, când vom pune osul la treabă.
 
Imaginație bogată vă ursesc, baftă și credință.
 
Pentru Lună, Neptun, Venus și Pești a ursit
 
Vrăjitoarea Electrică

Send Comment