Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Să fie oi! (Happy Soare-n Taur)

Data: April 20, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Stăteam aseară, la curs și îi ascultam pe fericiții de poseori nativi de planete în Taur, despre modul în care percep și își trăiesc viața. Îmi place mai mult să aud povestirile oamenilor, “live”, decât să iau din cărți fraze-șablon și să le explic “tu ești așa” sau “tu ar trebui să fii așa”.
 
Îi auzeam vorbind despre senzualitate, despre bucuriile simple și mici ale vieții, despre un vin bun, o mâncare delicioasă și un sex de calitate. Căci despre aceasta vorbește această zonă a minții noastre: “Viața e frumoasă”.
 
Confucius & gașca de filosofi chinezi îndeamnă tot la a experimenta viața făcând acele lucruri care care ne sunt la îndemână, de a parcurge acei pași simpli, mici, în această călătorie pe care o numim Devenirea Eu-lui, Drumul Eroului etc. Fără filosofii întortocheate, explorări transpersonale sau experimente psihanalitice. Make it simple, baby – o filosofie de viață pe care am început să o aplic atât în viața de zi cu zi cât și la cursuri.
 
Care-mi sunt resursele, ce pot face azi, care este cea mai simplă acțiune pe care o pot întreprinde în a-mi atinge un scop? Iar apoi, ca răsplată: ce pot mânca bun acum, ce nevoi mai are corpul meu? Poate o băiță, un somn, o Fetească adevărată.
 
În perioada 20 aprilie – 20 mai, Soarele se află în sectorul de cer numit Zodia Taurului, îndemnându-ne la a accesa aceste valori simple, perene, numite pace, resurse, plăceri personale. În tot ceea ce facem să căutăm simplitatea și bucuria, să observăm ceea ce este bun, stabil și deja realizat în viața noastră.
 
Pe scurt: Happy Soare-n Taur! La mulți ani tuturor fericiților posesori de asemenea configurații și un vin bun și-o masă copioasă nouă, tuturor!
 
Aleluia, am ursit!
 
Vrăjitoarea Electrică

Tags: , ,

Send Comment