Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Noul An Chinezesc și mentalul colectiv

Data: February 8, 2016 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Bună dimineața & la mulți ani. Iată că a venit și ziua mult-așteptatei întâlniri dintre Soare și Lună în semnul Vărsătorului. Summit care se petrece pe la 16:39 și pe care unii îl serbează ca fiind începutul Anului Nou. Mișto: îmi plac începuturile.

S-a scris și se scrie mult despre Luna asta Nouă; eu vreau să lămuresc niște chestiuni tehnice, specifice nouă, aici, la Mașina de Fabricat Zei.
Vărsătorul este un semn care conține două cuvinte cheie: mintea (cunoașterea, înțelegerea, conștientizarea în cel mai înalt grad) și viitorul. Cu alte cuvinte, forța gândului proiectată în viitor. Că vrei, că nu vrei, așa cum Pământul se învărte în jurul Soarelui, la fel gândul participă la crearea viitorului.

Văd că abundă, în preajma fiecărui eveniment astrologic important, articolele despre scenarii de apocalipsă, dezastre sau alte minuni. E normal: fiecare persoană care posedă cunoaștere știe că viitorul nu există, el se creează printr-o manipulare drăguță a conștientului colectiv. Iar dacă aceste texte apar în preajma unui summit energetic, ele beneficiază de un câmp de forță suplimentar pentru a se materializa. Așa s-a petrecut și se petrece cu toate “scrierile sfinte”, cu nostradamismele și maiașismele arhicunoscute. Am o vagă bănuială că și mult-înghițitul 21.12.2012 a fost tot un fenomen de masă: când câteva milarde de oameni gândesc un lucru, ei creează un câmp de forțe convergente (o sumă vectorială) care se materializează. E atât de simplu…

Sigur că e greu să-ți menții autonomia, independența cognitivă sau spirituală în astfel de condiții: mentalul colectiv apasă. Îți vine să te arunci, să gândești și tu la fel. Nu mai știi la ce să te raportezi, ce repere să-ți iei.

Vărsătorul este o zodie – rețea. Mintea Divină, concept cu care noi mai operăm aici, este un fel de rețea, un Internet universal. Atunci când lansezi un gând, o intenție sau o rugăciune (tot aia e) este ca și cum ai căuta pe Google. Intenția este activarea unui motor de căutare. Te poate duce oriunde: de la link-uri despre dezastre până la cele despre fericire, armonie și viață frumoasă. Toate scenariile și site-urile corespunzătoare există deja; au fost denumite din vechime arhetipuri.

Păi și-atunci… noi cui ne rugăm? Ce accesăm? Care-i zeu adevărat și care nu-i?
Dacă țineți minte, la cursul despre Soare, v-am invitat să spuneți afirmația “eu sunt calea, adevărul și viața” și să vă imaginați că Biblia e scrisă la persoana I. Un exercițiu greu, care te împinge în față, în a-ți afirma propriul stand spiritual. “Păi cum, Iisus a spus și a făcut asta..” Nu, pisi, am o veste proastă: tu ești ăla. Tu ești calea, adevărul și viața în existența ta. Află-te. Dă-i o căutare pe Google cu “cine sunt eu?” și stai și ascultă-te. Urlă apoi din toți electronii tăi “eu sunt calea, adevărul și viața” și vezi ce se întâmplă.

Din motive tehnice, care țin de axa Leu – Vărsător, din cauze de Saturn în Săgetător și Uranus în IX am spus cele de mai sus. Sigur că este o Lună Nouă ce favorizează planul afectiv-relațional (să vedeți relații noi anul 2016…); s-a mai scris despre asta. Ceea ce văd eu, în planul tehnic, la butoane, este validarea propriului tău statut spiritual-cognitiv. Dacă este să cereți în intenții relații, făceți-o pe acest algoritm: “persoane cu care să rezonez cognitiv și spiritual, care să-mi confirme autonomia”.

În rest, e bine, e un an frumos, de dragoste, cu relații frumoase și mai ales noi (expect the unexpected), e cu bani, cu muncă, cu di tătii.

Eu vă ursesc iubire, gânduri bune, prosperitate și belșug și vă invit să fiți o contribuție de lumină, de ceea ce aveți voi mai bun prin suflete și prin gând, la acest mental colectiv care renaște în aceste zile.

Vă pup electric,

Ion Vrăjitoarea Electrică

Noul An Chinezesc

Send Comment