Santier

  • Urmareste si vrajile de pe...

Teoria haosului – urseala de 15 martie

Data: March 15, 2016 Autor: vrajitoarea Almanahe: Santier 0

1024px-Lorenz_attractor_yb
Zice ăștia (și zice bine) că, de fapt, haosul nu e chiar haos și că o mică schimbare a parametrilor de start ai unui fenomen poate conduce la rezultate fenomenale, spectaculoase la finalul său. Pe scurt, Butterfly Effect.

Zilele acestea, cu Luna în Gemeni, nu mai puțin de 8 corpuri cerești (din 10) se află într-o dinamică aparent conflictuală, având ca punct de plecare zodia Peștilor. Zodie care este recunoscută prin “dinamica ceții”, un fenomen care este necesar atunci când vrem să facem salturi calitative în viața noastră. “Bagă-i în ceață, amestecă-i și apoi vezi pe unde o ia fiecare”.

Are loc, acum, o resetare a condițiilor de start, o reajustare, o reechilibrare a lor. Efectele pe termen scurt sunt variate: de la stări de gripă, somatizări care mai de care mai vesele, stări de “ceață” și confuzie, până la întâlniri care se anulează în ultima clipă, planuri care se dau peste cap. Nu-nțelegem nimic, avem stări emoționale intense, suntem pe alocuri copleșiți.

Pe termen lung, efectele sunt de tipul Butterfly: un gând sau o acțiune minoră realizată acum are un efect de uragan sau de super-realizare în viitor. Deși nimic nu anunță ceea ce spun eu (totul e aparent în ceață și noi suntem cu mucii la nas), ne pregătim pentru explozia de primăvară.
Așa că cea mai bună soluție acum este “let it flow”. Trece. Dacă poți, stai mai mult timp cu tine și emite niște mici gânduri. Fă un lucru mic, pentru tine și pentru visul, planul tău. Nu te încărca, descarcă-te. Consecințele vor fi spectaculoase.

E de bine, deci.. Cu mucii-n nas și cu primăvara-n cap, mergem înainte.

A ursit Vrăjitoarea Electrică

Send Comment