Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

The Shift

Data: July 9, 2016 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Sub drapelul “Noile Directive Economice”, începem în 6 august un episod – pilot din seria “The Shift”, dedicat schimbărilor vocaționale și reorientărilor în carieră.

Spuneam, pe la începutul anului, că 2016 este un an de shift, de translație, din acest punct de vedere (vocațional). Pentru ingineri: Jupiter, conjunct cu NN în semnul Fecioarei, în opoziție cu Neptun și cuadratură la Saturn. Și asta mai mult de jumătate de an.

The Shift

*

Ceva din tine atacă, în permanență, un vârf. Apoi, altul. Et, encore, un autre… Este ceea ce numim creștere: evoluție, dezvoltare, progres, înaintare, spor.

Dezvoltarea este, funcțional, opusul entropiei: atâta timp cât crești, înveți, te dezvolți și ai obiective, totul în tine și în jurul tău este coerent, organizat în conceptul numit, frumos, viață. Altfel, apare dezagregarea, shut-down-ul: sistemul nu-și mai are rostul.

În acest moment, tu te afli într-un anumit punct. O fază. Care ar fi aceea? Ai cucerit deja un vârf și vrei altul? Te-ai oprit la jumătatea traseului? Ești obosit? Ți-ai dat seama că “ăla” nu era vârful tău? Te-ai înfundat într-o văgăună? Îți aduni forțele și mergi viguros înainte? Pentru toate aceste situații, există o soluție. Important este ceea ce vrei tu.

Poate nu crezi, poate nu știi cum, poate nici nu te-ai gândit sau nu ai curaj, dar un lucru este cert: cu siguranță, vrei.

*

Sâmbătă, 6 august, Andrei Trofin și Ion Hristescu deshid episodul pilot al serialului “The Shift”. Un specialist în resurse umane & carieră și un inginer preocupat de latura funcțională a astrologiei și psihologiei, îți propun o metodă altfel de atacare a unui vârf. Pentru un shift în carieră.

Sâmbătă, deci, 6 august. O zi de vacanță, de soare. Poți alege să fii-n Mamaia, într-un club de fițe, sau să ataci un nou vârf, să cucerești o perspectivă pentru schimbarea pe care ai de gând să o aduci, din această toamnă, în viața ta.

Folosim un concept inedit, numit “sfera”, ce îmbină elemente practice din dezvoltare personală, astro-psihologie și managementul carierei. Un concept testat de cei doi, cu rezultate cel puțin interesante, ce are ca scop funcționalitatea ființei umane, în tot ceea ce ea proiectează.

Vom lucra cu exerciții de grup, 1-2-1, teme loco și home, timp de cca 6 h.

*

Cine suntem:

1. Andrei Trofin
- Chef-Ex-Șef, 20 ani prin corporații, nu dăm nume
- Specialist în Resurse Umane, Reprofilator & DJ de cariere.
- Cunoscător: jumătate de lume (propriu și figurat), profiluri de carieră, înțelepciune tipic Capricorn

2. Ion Hristescu
- Inginer, motoare, generatoare, pornirea stea-triunghi, protecția diferențială, șantiere, centrale nucleare, din Qatar până-n Finlanda
- Dezvoltare personală, Blue Ocean, psihologie, Freud, Maslow, gândire, funcționalism
- Vrăjitoarea Electrică. Pentru că este. Astrologie, Ptolemeu, Kepler, puterea intenției, strategii de restructurare mentală, chestii

*
Detalii logistice:

1. Data evenimentului: sâmbătă 6 august, 10:00 – 18:00. Pauză de prânz, 13:30 – 15:00.
2. Locul: va fi anunțat, fiecărui participant, prin e-mail.
3. Numărul maxim de participanți: 10.
4. Costul participării: 275 Lei.

Înscrierea se face cu un e-mail pe adresa:

andtrofin@gmail.com
sau
coliba@vrajitoareaelectrica.ro

Send Comment