Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

Unlearn

Data: August 7, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

Unlearn
 
Diferența dintre a citi o carte de spiritualitate și a practica efectiv este aceeași cu diferența dintre a citi o carte despre cum să desenăm și a desena pur și simplu. De multe ori în viața noastră apar situații în care suntem prea deștepți și știm prea multe lucruri, astfel încât nu mai apucăm să și trăim, să experimentăm.
O prietenă foarte bună mi-a pus odată o întrebare, într-un context mai terapeutic: auzi, tu cum îți trăiești viața? I-am răspuns, deștept, că fac ceea ce-mi place și că știu foarte multe lucruri. Încă mai meditez la această întrebare, pentru că știu că răspunsul a fost destul de prost…
 
Știu o poveste (adevărată) despre un indian care lucra la un centru yoga din India ca îngrijitor și care învăța și el, împreună cu ceilalți, practica yoga, fără să studieze prea mult. La un moment dat, centrul a rămas fără instructori și s-a pus problema ca individul să-și asume acest rol. “Cum, cine, eu, acum? Dar eu nu sunt pregătit, nu am studiat….” În acest moment, acest om a devenit unul dintre conducătorii foarte respectați ai acestui centru. Pentru că și-a asumat rolul și a trăit momentul.
*
Luna Plină în Vărsător, din această seară, vorbește exact despre acest lucru: despre “unlearn”. Despre dezvăț. Despre a renunța la acele forme de control mental care vin dintr-o imensă deșteptăciune inutilă. Despre a juca un anumit rol, pe care ni-l dorim, în loc de a-l studia la nesfârșit.
 
În această perioadă, s-ar putea să descoperim că suntem destul de surescitați mental, depășiți (ca putere de înțelegere) de anumite situații. Mesajul este simplu: “Loose control, băieți!”.
 
Eu iau o bucată de hârtie și scriu la ce sunt dispus să renunț pentru a juca cel mai frumos rol al vieții mele. Mai ales că e eclipsă, deci energiile Lunii Pline sunt amplificate.
 
Ceea ce vă ursesc și vouă.
 
Vrăjitoarea Electrică

Send Comment