Astrologia dupa Jean

  • Urmareste si vrajile de pe...

De mânuță

Data: September 8, 2017 Autor: vrajitoarea Almanahe: Astrologia dupa Jean, Vrajitoarea electrica 0

seaside-funny-meeting-10893215

 

Eram pe plajă, vara asta și mă uitam la primul contact cu marea al copiilor. Unii se duceau glonț înainte ca submarinul, în timp ce adulții aveau treabă să se văicărească despre cât de rece e apa, mărimea valurilor sau densitatea nisipului. Alții erau luați de mână de tații lor și duși, pe urlete și disperare, la apă mai adâncă, să se-nvețe. După care, bine-nțeles,  cu greu îi mai scoteai de acolo.

 

Un subiect despre care am vrut să scriu la vestitele eclipse care ne-au cotropit Facebook-ul a fost poziționarea planetei Marte, fix în miezul problemei. Marte este reprezentantul proceselor psihice numite curaj, acțiune, asumare dar vorbește și despre intervenția în forță. În astfel de situații, dacă nu ne asumăm aruncarea în valuri, în direcția dorită, de foarte multe ori destinul ne ia de mână și ne aruncă în bazin, doar-doar om începe să înotăm.

 

Invit pe fiecare să se uite în jurul lui și să vadă cam ce situații de viață au apărut (în ultima vreme) în care efectiv am fost luați de mânuțe și împinși cu forța către o anumită direcție, cu mesajul clar: asta e calea, asumă-ți-o!

 

În afară de Soare și Lună, care se află (în mod implicit) în preajma Nodurilor Lunare în astfel de momente, vara aceasta cele două planete care au participat direct au fost Marte și Mercur. E foarte posibil ca în această perioadă să fim bombardați cu mesaje și chemări care să aibă legătură cu ceea ce avem noi de făcut, cu adevărat, în viață. Hai să le-ascultăm, poate-poate o ieși ceva de aici. Iar dacă vine ceva și ne ia de mânuță, împingându-ne spre mare, în timp ce noi urlăm după disperare și confort călduț, n-ar fi rău să lăsăm oleacă văicăreala și să privim altfel lucrurile. Zic și eu, așa, din chaise-longue.

 

În rest, ne pregătim de zacuscă, murături și porumb la luna nouă din 20 septembrie. Dar până atunci mai e, că ducem copchiii la școală.

 

Hai să fie bine!

 

Vrăjitoarea Electrică

Tags:

Send Comment